menu Home chevron_right

nu


Lirik Lagu Terkini

Lirik Lagu Mawar Bodas – Detty Kurnia

admin | June 22, 2021

Lirik Lagu Mawar Bodas – Detty Kurnia Judul: Mawar Bodas Mapay jalan satapak Ngajugjug ka hiji lembur Henteu karasa capena Sabab aya nu diteang Hujan angin dor dar gelap Hunteu aya keur ngiuhan Sanajan awak rancucut Teu paduli kajeun teuing Nu penting mah asal nepi Ka tempat anu di tuju […]


That's all


Newsletter

  • cover play_circle_filled

    01. Rapuh Tanpamu
    Azmi Alkatiri

  • cover play_circle_filled

    01. Luka dan Cinta
    Azmi Alkatiri

    add_shopping_cart
play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play