menu Home chevron_right
Kabar Lagu

SALMA – Cinta Saumur Kembang (Official Video Clip)

admin | January 26, 2012



SALMA – Cinta Saumur Kembang (Official Video Clip)

Produksi Album Kompilasi Bentang Bentang (2009)
Voc. Salma Kurnia
Cipt. H Dose Hudaya, SE. SH. MH.

Written by admin

Comments

This post currently has 27 comments.

  1. Siti Rahma

    October 19, 2017 at 10:32 pm

    Laki-laki kebanyakan memang anjing !!
    Teu inget kumaha sabar na pamajikan dibawa hirup susah..
    Teu inget baheula kumaha manehna merjuangkeun hayang bisa kawin jeung urg, ehh… sangeunahna boga deui nu lain.

    Lalaki nu nyandung/salingkuh, ku aing disumpahan di seuseutkeun panto rezeki na, panyakitan, paeh ka tabrak truk gede, asup naraka weh.
    Bagong kabeh lah..

  2. Mudilla Hadya

    May 26, 2018 at 9:13 am

    ketika ditengetan kata katana gustiii ieu lagu jleb pisan kana hate …. komo deui didukung ku video clipna anu asanateh sedih pisannn….. top top pisan pokonamah

Leave a Reply





Newsletter

  • cover play_circle_filled

    01. Rapuh Tanpamu
    Azmi Alkatiri

  • cover play_circle_filled

    01. Luka dan Cinta
    Azmi Alkatiri

    add_shopping_cart
play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play