menu Home

Putus Cinta

Sule —  2016 / 1 Tracks / DH Production Indonesia
Cipt. Dose Hudaya
Lirik:
Jajar jajar pasar
Ukur pas pasan
Teu alus henteu goreng
Lumayan saja
Eweuh punjul punjulna
Sedang sedang saja
Tapi ari cinta dikukut
Beuki gegeut
**
Anteng bobogohan
Henteu bosen bosen
Digeber unggal peuting
Teu mikir kawin
Teuing babalik pikir
Teu manggih nu naksir
Henteu gugur henteu angin
Manehna mutuskeun cinta
Reff
Tulungan ma abdi tulungan pa
Putus cinta asa leungit saparo nyawa
Tulungan ma abdi tulungan pa
putus cinta geuring hate geuring pikir
Beak jurus beak dengkak
Henteu oyag oyag
Eta kuring jungkir balik
Manehna mah teu mikir-mikir
Back**
More keyboard_arrow_down Less keyboard_arrow_up




play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play