menu Home chevron_right
Kabar Lagu

Darso – Kaleungitan Cinta Anjeun (Official Video Clip)

admin | June 23, 2015



Darso – Kaleungitan Cinta Anjeun (Official Video Clip)

Tembang Pamungkas Alm. Darso “Kaleungitan Cinta Anjeun” Ciptaan : Dose Hudaya Produksi : DH Production Indonesia

Written by admin

Comments

This post currently has 21 comments.

  1. kang mas prabu

    September 12, 2017 at 6:10 pm

    Nineung ka kang darso, tos 4 thn pupus na..
    Ieu lagu panginter kereteg manah na nu tos bade nepangan manten na..
    Nuhun kang kana karya2na mugia janten manfaat jeng kasaean..mugia ditampi iman islam na..Alfatihah..
    #PECINTA LAGU DARSO

Leave a Reply





Newsletter

  • cover play_circle_filled

    01. Rapuh Tanpamu
    Azmi Alkatiri

  • cover play_circle_filled

    01. Luka dan Cinta
    Azmi Alkatiri

    add_shopping_cart
play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play