menu Home chevron_right
Kabar Lagu

DARSO – Halangan Diri (Official Video Clip)

admin | February 1, 2012



DARSO – Halangan Diri (Official Video Clip)

Album Solo Bentang Bentang DARSO
Cipt. H. DOSE HUDAYA, SE. SH. MH.
Lulus Sensor : 5686/VCD/R/PA/9.2016/2011

Written by admin

Comments

This post currently has 33 comments.

  1. haris rusmana

    March 25, 2021 at 3:01 pm

    Da muhun atuh didunya ngan saukur silau ku kadunyaan, urang mun teu dibarengan ku kaimanan dunya seuseueurna ngan saukur rarangken saharitaeun padahal urang dihin pinasti bakal balik kanu nyiptakeun urang nu Abadi. Hampura gusti abdi seueur kalepatan. Ngan ka Gusti Alloh Nu gaduh wewenang urang nyuhunkeun tulung.

  2. munawar anwar

    April 29, 2021 at 12:11 am

    abdi ngaharapkeun muda – mudahan alam di dunya cing se`er anu jalma jalmi sholeh jeng berbakhti ka kolot jeng tong ngajauh tina agama islam
    ngalaksanakeun tina perkara rukun islam unggal dinten dugi ka ajal [di tahun 2021 jalma jalmi preman anu bergaul tatoan jeng jalma anu nu ngaluarkeun aurat terutama 1akhwat/ikhwan masyarakat miskin tapi mabok mabokan bergaul jauh tina agama saukur jarang shalat muda mudahan tina sadayana eta jalmi apal nyadar kakuasaan allah swt [takut padanya sadar siksaaan alam kubur 🤧[hayu urang bukti keun rubah diri anu sae bener ngalaksanakeun rukun islam aya5 jeung bacabacaan al`quran kitab kitab suci jeung ber`shalawat kanggo nabi saw 🙏

  3. Ishak Herlangga

    April 29, 2021 at 1:43 pm

    Teruntuk diri sendiri dan juga semua yang sedang mengalami apa yang di Nyanyikan Alm Kang Darso, Semoga kita semua di ampuni Dosa Dosa juga kesalahan, dan semoga Alloh swt segera membuka pintu pintu Rejeki,pintu peruntungan pintu Rohmat Aamiin

  4. Danu Wiyanto

    May 11, 2021 at 12:20 am

    Tak terasa sudah setahun yg lalu saya mendengarkan lagu ini tapi tetap bikin tentrem di hati….bahwa semua kesulitan mungkin dari dosa2 kita sendiri mohon ampun ya gusti

Leave a Reply





Newsletter

  • cover play_circle_filled

    01. Rapuh Tanpamu
    Azmi Alkatiri

  • cover play_circle_filled

    01. Luka dan Cinta
    Azmi Alkatiri

    add_shopping_cart
play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play