menu Home chevron_right
Kabar Lagu

Darso – Dulang Kuring 1 (Official Video Clip)

admin | January 27, 2012



Darso – Dulang Kuring 1 (Official Video Clip)

Voc. Darso
Cipt. H Dose Hudaya, SE. SH. MH.

Written by admin

Comments

This post currently has 37 comments.

  1. ouane chaky

    February 17, 2017 at 8:15 pm

    Punteun Bade tumaros, sateu acan lagu Dulang Kuring na teh kan kalereusan aya intro ( Tambihan Sound) ti menit awal dugi ka 2 menit langkung, manawi aya anu teurang judul lagu na, anu mangrupi instrumental dina video ieu na mah, supados simkuring hoyong gaduh eta lagu, mung teu teurang nami judulna… hatur nuhun, di antos waleuran na

Leave a Reply





Newsletter

  • cover play_circle_filled

    01. Rapuh Tanpamu
    Azmi Alkatiri

  • cover play_circle_filled

    01. Luka dan Cinta
    Azmi Alkatiri

    add_shopping_cart
play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play