menu Home chevron_right
Kunci Gitar

Chord Gitar Pingal – Ngatmombilung, dari Kunci C: Mung Iso Mbayangke Kabeh Kenangan

admin | September 30, 2021


Chord Gitar Pingal – Ngatmombilung, dari Kunci C: Mung Iso Mbayangke Kabeh Kenangan

DHPRODUCTIONINDONESIA – Artikel ini memuat chord gitar dan lirik lagu Pingal oleh Ngatmombilung.

Ngatmobilung mengunggah video klip lagu Pingal di akun YouTube-nya pada 30 Agustus 2021.

Selengkapnya, berikut ini chord gitar lagu Pingal.

Chord Gitar Pingal – Ngatmombilung

(Intro)

F G Em A
Dm G C..

C F
piye.. sing njelaske karo wong tuo..

G C
wes ngelakoni tekan semene..

G/B A Dm
nek akhire bakal bubar pisahan..

G C
kowe kegodo tresno karo wong liyo..

C F
ngelali.. kowe sing tau omong dewe..

G C
nglakoni tresno tekan tuo..

G/B A Dm
ora ngeliyo mung aku neng atimu..

G C
nanging saiki atimu ono wong liyo..

F G
ibarat esuk mendung..

Em A Dm
awan aku kudanan..

G
sore mbok larani..

C
mbengi tak tangisi..

(Chorus)

F
mung iso mbayangke..

G
kabeh kenangan..

Em
kowe tak boncengke..

A
turut dalan kekepan kudanan

Dm
saiki nyatane..

G
kowe malah milih..

C C7
dikekep wong liyo..

F G
opo kowe ra kroso.. abot’e atiku..

Em
kudu kelangan..

A
wong sing paling tak tresnani..

Dm
rajenak dolan..

G
radoyan mangan..

C
nek ora mbok dulang..

(Int.)

F G Am..

F G C..

F G
ibarat esuk mendung..

Em A Dm
awan aku kudanan..

G
sore mbok larani..

C C7
mbengi tak tangisi..

(Chorus)

F
mung iso mbayangke..

G
kabeh kenangan..

Em
kowe tak boncengke..

A
turut dalan kekepan kudanan

Dm
saiki nyatane..

G
kowe malah milih..

C C7
dikekep wong liyo..

F G
opo kowe ra kroso.. abot’e atiku..

Em
kudu kelangan..

E A
wong sing paling.. tak tresnani..

Dm
rajenak dolan..

G
radoyan mangan..

F Fm C
nek ora mbok dulang..

Dm
rajenak dolan..

G
radoyan mangan..

C
nek ora mbok dulang..

Baca juga: Chord Gitar Widodari – Denny Caknan ft Guyon Waton: Ku Pernah Terjatuh, Ku Pernah Ditinggalkan

Tonton juga video klip lagu Pingal – Ngatmombilung di bawah ini.

()

Berita lain terkait Chord Gitar

Written by admin

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply





Newsletter

  • cover play_circle_filled

    01. Rapuh Tanpamu
    Azmi Alkatiri

  • cover play_circle_filled

    01. Luka dan Cinta
    Azmi Alkatiri

    add_shopping_cart
play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play