menu Home chevron_right
Kabar Lagu

BULEUD – FANNY SABILA (OFFICIAL MUSIC VIDEO) #VIRALTIKTOK #BULEUD

admin | May 16, 2021



BULEUD – FANNY SABILA (OFFICIAL MUSIC VIDEO) #VIRALTIKTOK #BULEUD

Prod. DH Production Indonesia
Song Writer : Dose Hudaya
Artist : @fannysabila official
#VIRALTIKTOK #BULEUD

Lirik :
Lain sakali anjeun teh ngulang ngulang deui
Kasalahan sami mani neungteuli nganyeunyeuri
Tega tegana teu bosen bosen ngumbar ngumbar cinta
Taya puas puas na luka liku ngagulkeun dusta
Lain sabaraneun lain dagoaneun
Asa buntu teu manggih jalan keur kasaean
Saha nu ridoeun didua keun ditilukeun
Hate kapanasan awak katirisan
Abdi rela pasrah cape kagugulung masalah
Hate geus karancang teu ka ubaran
Menit ieu abdi pamit
Narimakeun cinta nu leungit
Ngapungkeun rasa nu pait ka luhur langit
Abdi rela undur diri
Ngubur panghareupan nu suci
Malidkeun rasa kanyeuri neunagkeun ati
Kajeun asa beurat ngalengkah
Kajeun abdi can boga arah
Abdi buleud buleud buleud…

Written by admin

Comments

This post currently has 28 comments.

  1. Jajang Hamdani

    May 23, 2021 at 12:59 pm

    Kalo merem dengerin nya ngena bangt ke hati suaranya,tapi kalo buka mata dngr nya ,jagldi kurang gimana gtu…dengan lagu sedih tapi joget joget kaya gak pas gtu kak….masalah nya ini vc bukan d panggung tapi aku suka suara nya ,dan kk nya cantik bangt.

Leave a Reply





Newsletter

  • cover play_circle_filled

    01. Rapuh Tanpamu
    Azmi Alkatiri

  • cover play_circle_filled

    01. Luka dan Cinta
    Azmi Alkatiri

    add_shopping_cart
play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play